0724.56.55.07
str Jiului, nr 142, ap 11
ne gasiti si pe facebook
si pe google+

DESPRE NOI

Agentia "Boutique Travel" a fost infiintata din dorinta de a oferi clientilor mai mult decat o simpla intermediere a serviciilor turistice. Am pornit de la ideea de a oferi turistilor servicii si asistenta de calitate si de aceea ne asiguram ca toate aranjamentele de calatorie sunt organizate meticulous, pana la cel mai mic detaliu.
Agentia noastra doreste sa aduca in atentia clientilor sai hotelurile “boutique” care prin definitie sunt hoteluri intime, cu un design deosebit si un stil aparte, remarcabile prin serviciile exceptionale oferite turistilor. In prezent, acest concept hotelier este prezent in aproape toate colturile lumii, astfel incat poate fi alegerea perfecta atat pentru pentru vacantele personale, cat si petru calatoriile in interes de afaceri.
Ne consideram a fi o agentie "boutique" nu numai prin specializarea in acest tip de hoteluri, dar si pentru ca personalizarea serviciilor turistice sta la baza activitatii noastre. Fiecare solicitare este tratata individual, fiecare hotel este studiat cu atentie inainte de a fi propus clientilor, deoarece ne opunem conceptului de turism de masa si nu va vom oferi niciodata o vacanta doar ca sa facem o vanzare. Ne cunoastem bine produsele, astfel incat toate hotelurile incluse in aceasta oferta generala au recomandarea noastra.
Programele "tailor-made" reprezinta segmentul principal al activitatii noastre, acestea putand lua forma unor circuite, croaziere, experiente gastronomice si de degustare, sejururi pentru relaxare si wellness, participarea la evenimente sportive si culturale, fara a ne limita insa la acestea. Pe aceasta pagina de web veti gasi o selectie a ceea ce va putem oferi, iar pentru orice alte solicitari va stam la dispozitie.
Speram ca ne impartasiti pasiunea pentru calatorii si ca veti deveni clientii nostri cat mai curand!
Sediul social: str Jiului nr 142, et 2, ap 11, sector 1, Bucuresti
Reg Comertului: J40/1059/2010
CIF: RO26465107
Aboneaza-te la newsletter
Sigla ANAT
Pentru alte hoteluri sau pentru servicii suplimentare (transferuri, excursii optionale), va rugam sa ne contactati si va vom oferi consultanta personalizata!