0724.56.55.07
str Jiului, nr 142, ap 11
ne gasiti si pe facebook
si pe google+

Hotel Eugenia

Star
Star
Star
Star
Mai putin obisnuit pentru Bangkok, unde sunt foarte multe hoteluri luxoase cu multe sute de camere fiecare, Hotel Eugenia este o afacere de familie – un hotel mic gazduit intr-o casa coloniala din secolul al XIX-lea, ce ofera oaspetilor serviciile si confortul asteptat intr-o atmosfera retro, intima si primitoare.
Considerat a fi unic intre hotelurile boutique din Bangkok, Eugenia are numai douasprezece camere, fiecare cu o personalitate distincta. Decorul camerelor este influentat de tendintele secolului al XIX-lea, cu pat cu baldachin si cada din cupru in baie, insa nu lipsesc dotarile modern precum aerul conditionat sau accesul la internet.
Oaspetii se pot relaxa la piscina in aer liber, inainte de a servi ceaiul de dupa-amiaza in barul Zheng He Lounge, iar apoi cina in restaurantul gourmet D. B. Bradley Dining Room, inconjurati de operele de arta expuse, aduse din Indochina si Europa.
Facilitatile si serviciile oferite sunt completate de o biblioteca cu carti despre arta si design, de centru spa care promite o adevarata experienta thailandez, dar si de transferurile cu masini de epoca Mercedes sau Jaguar.
PERIOADA
TARIF
01 martie- 20 decembrie
de la 145 euro/camera/noapte
Pentru mai multe detalii cereti o oferta pesonalizata.

Servicii incluse

* cazare in camera dubla tip Siam
* mic dejun
* acces internet
Aboneaza-te la newsletter
Sigla ANAT
Pentru alte hoteluri sau pentru servicii suplimentare (transferuri, excursii optionale), va rugam sa ne contactati si va vom oferi consultanta personalizata!