0724.56.55.07
str Jiului, nr 142, ap 11
ne gasiti si pe facebook
si pe google+

Insule si orase din Dalmatia Centrala

PERIOADA
TARIF
17 mai - 06 iunie 2014
495 euro/persoana in cabina pe puntea inferioara
07 iunie - 27 iunie, 30 august - 26 septembrie 2014
580 euro/persoana in cabina pe puntea inferioara
28 iunie - 29 august 2014
630 euro/persoana in cabina pe puntea inferioara
Pentru mai multe detalii cereti o oferta pesonalizata.

Itinerariu

Ziua 1 (sambata): Trogir
Aventura incepe dupa amiaza cu imbarcarea. Capitanul Si echipajul vasului va vor intampina si veti servi cina. Innoptare in Trogir.
Ziua 2 (duminica): Trogir – Makarska
Dimineata se pleaca prin canalul Hvar, printre insulele Brac si Hvar, trecand prin statiunea Bol. Puteti vizita faimoasa plaja “Zlatni rat” (Cornul de Aur), o adevarata minune a naturii. De aici se pot vedea muntele Vidova Gora, cel mai mai inalt de pe insulele din Marea ADriatica (780 m altitudine). Pranzul se serveste la bordul vasului. Dupa amiaza se continua navigarea catre Riviera Makarska, pe durata croazierii putand admira privelistea ce se deschide spre Muntii Biokovo si varful Sveti Jure (1762 m altitudine). Seara o puteti petrece in Makarska, unde se va ramane peste noapte.
Ziua 3 (luni): Makarska – Korkula
Dupa micul dejun vasul va pleca mai departe, ocolind insula Hvar prin extremitatea estica. Pana dupamiaza se ajunge la Stramtoarea Peljesac si la orasul Korcula, presupus a fi locul de nastere al lui Marco Polo. Inainte de a porni in explorarea orasului, veti servi pranzul pe vas. Korcula aminteste oarecum de Dubrovnik cu arhitectura sa venetiana, zidurile de aparare si acoperisurile de caramida. Innoptare in Korcula.
Ziua 4 (marti): Korkula – Dubrovnik
In drumul catre Dubrovnik se trece din nou prin Stramtoarea Peljesac, apoi prin canalul Mljet si prin arhipelagul Elafiti. Peljesac este cea mai mare peninsula din Dalmatia, faimoasa pentru vinurile denumite dupa dealurile Dingac si Postup. Trecand de Elafiti, cu cele 14 insule ale sale, se continua drumul catre Insula Lokrum (taxa de intrare pe insula cca 3 euro/persoana). Spre seara se ajunge la Dubrovnik, iar privelistea de pe vas catre oras este spectaculoasa. Innoptare in Dubrovnik.
Ziua 5(miercuri): Dubrovnik – Pomena (Insula Mljet)
Dimineata plecare din Dubrovnik spre Pomena, un port ascuns pe idilica insula Mljet. O legenda locala spune ca pe aceasta insula a fost tinut captiv Ulise de catre nimfa Calypso. Pentru explorarea insulei, care este una dintre cele mai verzi din Croatia, veti avea la dispozitie suficient timp, iar apoi va veti intoarce pe vas pentru pranz. Dupa pranz se pot vizita cele doua lacuri cu apa sarata de pe insula (cele mai importante atractii) sau se poate sta la plaja. Innoptare in Pomana. Taxa de intrare in Parcul National Mljet este de cca 15 euro/persoana.
Ziua 5 (joi): Pomena – Insula Hvar
Calatoria va continua astazi catre Hvar, o bine-cunoscuta destinatie de vacanta, ce a fost pe vremuri un port important al Republicii Venetiene. In zilele noastre este cunoscut pentru mostenirea sa culturala si pentru atmosfera animata din lunile de vara. Veti putea descoperi catedrala, manastirea franciscana, fortareata si alte locuri de interes din oras. Dupa pranzul ce se va servi pe vas, veti avea timp liber la dispozitie pentru a mai face o plimbare prin oras. Innoptare in Hvar.
Ziua 7(vineri): Hvar – Trogir
Croaziera continua spre Trogir, considerat un oras-muzeu, cu numeroase monumente istorice si culturale, cu importante colectii de arta. Pranz pe vas. Innoptare in Trogir.
Ziua 8 (sambata): Trogir
Dupa micul dejun, debarcarea si finalul excursiei.

Servicii incluse

* 7 nopti cazare in cabina dubla pe nava MS Nikola
* demipensiune

Servicii neincluse

* excursiile optionale pe uscat (se pot rezerva si plati in timpul croazierei)
* taxele de port (3 euro/persoana/zi)
* axele de acces pe unele insule sau in parcurile nationale (mentionate in program)
* transferuri la sosire/plecare

NOTE

Demipensiune: mic dejun si pranz
Supliment pensiune completa: 70 euro/persoana/sejur
Aboneaza-te la newsletter
Sigla ANAT
Pentru alte hoteluri sau pentru servicii suplimentare (transferuri, excursii optionale), va rugam sa ne contactati si va vom oferi consultanta personalizata!