0724.56.55.07
str Jiului, nr 142, ap 11
ne gasiti si pe facebook
si pe google+

Hotel Epoque

Star
Star
Star
Star
Star
Hotel Epoque este un hotel boutique situat intr-o oaza de liniste in centrul Bucurestiului. Bucurandu-se de o superba locatie, langa parcul Cismigiu, hotelul iti ofera posibilitatea de a ajunge pe jos la principale obiective turistice ale Bucurestiului.
Inspirat din arhitectura neo romaneasca, hotelul Epoque este o imbinare unica intre traditional si modern.
Acomodarea turistilor se face in camere spatioase ce ofera tot confortul necesar atat pentru o calatorie de business cat si pentru una de leasure. Fiecare camera dispune de un birou, precum si de o zona confortabila de living, dotata cu o canapea ultracomoda. Balconul privat al fiecarei camere ofera vederi panoramice ale cadrului natural sau ale strazii.
Hotelul gazduieste in incinta sa un bistro si un lounge bar. Aici va puteti bucura de un meniu compus de un experimentat Chef francez, cu preparate care sustin motto-ul sau “la cuisine du bonheur”. Lounge-ul este destinat atat intalnirilor business cat si momentelor de relaxare langa semineu, savurand o bautura rafinata si o muzica ambientala.
Hotelul Epoque este dotat cu un centru SPA cu piscina interioara, sauna uscata si umeda, fitness cu un trainer mereu la dispozitia Dvs si va sta la dispozitie cu servicii specifice: masaje, produse bio cosmetice pentru proceduri speciale.
Epoque este singurul hotel din Romania membru a Worldhotels, o retea internationala care reuneste hoteluri exclusiviste din intreaga lume.
PERIOADA
TARIF
25 ianuarie - 31 decembrie
de la 110 euro/ junior suite/ noapte
Pentru mai multe detalii cereti o oferta pesonalizata.

Servicii incluse

* cazare in junior suite
* mic dejun
* acces la zona SPA
* acces la internet
* taxe locale

NOTE

Alte servicii la dispozitia oaspetilor: serviciu Concierge, parcare, 24h Room Service, Serviciu de spalatorie si curatatorie, Business Center, camera pentru bagaje
Aboneaza-te la newsletter
Sigla ANAT
Pentru alte hoteluri sau pentru servicii suplimentare (transferuri, excursii optionale), va rugam sa ne contactati si va vom oferi consultanta personalizata!