0724.56.55.07
str Jiului, nr 142, ap 11
ne gasiti si pe facebook
si pe google+

Week-end in Cappadocia

Star
Star
Star
Un weekend in Capadocia va ofera ocazia de a descoperi aceasta regiune pitoreasca, cu formatiuni geologice uimitoare si cu orase subterane si biserici sapate in stanca!
PERIOADA
TARIF
01 aprilie - 31 octombrie
de la 580 euro/persoana/sejur
Pentru mai multe detalii cereti o oferta pesonalizata.

Itinerariu

Ziua 1: Preluare de la aeroport. Prima excursie de o zi, ce include: Valea Dervent, Muzeul Zelve (in aer liber, cu case in stanca si Moscheea Seljukian), Pasabaglari, Avanos (demonstratie de olarit), Uchisar (cu cetatea sa cocotata pe stanca), Esentepe si Muzeul in Aer Liber Goreme. In timpul excursiei se va face o oprire pentru pranz (inclus).
Ziua 2: Optional zbor cu balonul deasupra Cappadociei (cost suplimentar ~ 160 euro). La ora 09:00 plecare in cea de-a doua excursie, ce include: orasul subteran Kaymakli, Valea Soganli (drumetie usoara pe o distanta de cca 3 km), baile romane de la Sobesos, Taskinpasa Medresesi (o scoala teologica otomana), Manastirea Keslik si Mustafapasa. Oprire pentru pranz (inclus) in timpul excursiei.
Ziua 3: Dupa mic dejun, check out si plecare in ultima excursie, ce include: orasul subteran Derinkuyu (cel mai mare din regiune), lacul vulcanic Narli Gol, canionul Ihlara (drumetie usoara aproximativ 4 km), satul Belisirma, Selime si Agzikarahan. Oprire pentru pranz (inclus) in timpul excursiei. Transfer la aeroport.

Servicii incluse

* cazare 2 nopti in camera dubla, hotel 3 stele
* bilet de avion cu escala in Istanbul
* 3 excursii in zona, conform programului
* mic dejun si pranz pe durata celor 3 zile
* ghidaj in limba engleza
* transport cu microbuz sau autocar cu aer conditionat
* transfer aeroport - hotel - aeroport

Servicii neincluse

* zbor cu balonul (tarif informativ ~ 160 euro/persoana)
* taxa de intrare la Biserica Intunecata din Parcul Goreme
* bauturile la mese
* bacsisuri pentru ghizi si soferi

NOTE

Excursiile se fac cu grup international, ghidaj in limba engleza.
Tariful este valabil in functie de disponibilitati, la cerere se pot face oferte pentru hoteluri nominalizate din aceeasi categorie sau superioare.
Excursiile se pot organiza cu transport si ghid privat (contra cost).
Aboneaza-te la newsletter
Sigla ANAT
Pentru alte hoteluri sau pentru servicii suplimentare (transferuri, excursii optionale), va rugam sa ne contactati si va vom oferi consultanta personalizata!