0724.56.55.07
str Jiului, nr 142, ap 11
ne gasiti si pe facebook
si pe google+

Bruxelles - tur de oras

Vizita incepe in faimoasa Grand Place unde veti afla despre istoria remarcabilei primarii si despre cladirile breslelor. Apoi incepe turul propriu zis cu autocarul, pe durata caruia veti admira Catedrala St. Michel, Coloana Congresului, cartierul Heysel cu faimosul Atomium, pavilionul chinezesc si turnul japonez. Trecand pe langa resedinta regala va veti intoarce in centrul orasului si veti cunoaste cartierul Sablon, cu nenumaratele lui magazine de antichitati.
Vizita continua cu Palatul de Justitie, Piata Louise, cartierul Cinquantenaire district, Arcul de Triumf, cladiri in stilul Art Nouveau si, nu in ultimul rand, cu cladirile ce gazduiesc instituriile europene.
PERIOADA
TARIF
02 ian - 23 dec
24 euro/persoana
Pentru mai multe detalii cereti o oferta pesonalizata.

NOTE

Durata: 3 ore
Ora de incepere: plecare la ora 11:00 (turistii sunt rugati sa ajunga cu 20 – 30 minute inainte)
Punct de plecare: Biroul De Boeck, rue de la Colline (langa Grand Place). Turistii pot suna la De Boeck Excursions (0032/25137744) cu o zi inainte pentrua verifica daca e posibila preluarea de la hotel (gratuit, in functie de disponibilitati)
Ghid: engleza/franceza/germana/spaniola
Transport: autocar (aer conditionat)
Aboneaza-te la newsletter
Sigla ANAT
Pentru alte hoteluri sau pentru servicii suplimentare (transferuri, excursii optionale), va rugam sa ne contactati si va vom oferi consultanta personalizata!