0724.56.55.07
str Jiului, nr 142, ap 11
ne gasiti si pe facebook
si pe google+

Ghent si Bruges - excursie de o zi din Bruxelles

Descoperiti cele doua bijuterii ale Flandrei, fara care nicio vizita in Belgia nu poate fi completa!
Dupa o ora de mers cu autocarul prin peisajul rural al Belgiei, ajungeti n Ghent. Aici veti vizita Catedrala St. Bavo – gazda capodoperei fratilor Van Eyck, “Altarul mielului mistic” (optional, inchis duminica).
Urmeaza apoi drumul catre Bruges, din nou prin peisajul rural Belgian, pe durata caruia veti putea asculta la casti istoria tinutului flamand si, in special, a celor doua orase.
La sosirea in Bruges, veti putea admira Minnewater (Lacul Iubirii), si manastirea Beguinage. Veti avea timp liber pentru pranz, inainte de a continua descoperirea orasului cu Biserica Notre Dame cu faimoasa statuie realizata de Michelangelo, Piata Markt cu clopotnita, Piata Primariei. Dupa terminarea turului, aveti timp liber la dispozitie, in care puteti face o croaziera pe canalele orasului. Plecarea catre Bruxelles se face in jurul orei 18:30.
PERIOADA
TARIF
02 ian - 23 dec
44 euro/persoana
Pentru mai multe detalii cereti o oferta pesonalizata.

NOTE

Excursia se organizeaza in fiecare zi, cu exceptia perioadei 01 noiembrie – 31 martie, cand se organizeaza in zilele de marti, joi, sambata si duminica
Durata: cca 9 ore si jumatate
Ora de incepere: 09:00 (turistii sunt rugati sa ajunga cu 30 de minute inainte de plecare)
Punct de plecare: Biroul De Boeck, rue de la Colline 8 (langa Grand Place). Turistii pot suna la De Boeck Excursions (0032/25137744) cu o zi inainte pentru a verifica daca este posibila preluarea de la hotel (gratuit, in limita disponibilitatilor)
Ghid: engleza/franceza, germana, spaniola (anumite fragmente ghid audio)
Transport: microbuz / autocar (aer conditionat)
Aboneaza-te la newsletter
Sigla ANAT
Pentru alte hoteluri sau pentru servicii suplimentare (transferuri, excursii optionale), va rugam sa ne contactati si va vom oferi consultanta personalizata!