0724.56.55.07
str Jiului, nr 142, ap 11
ne gasiti si pe facebook
si pe google+

The Machine House

The Machine House se afla pe domeniul Castelului Mikes din satul Zabala, un adevarat parc cu lacuri si arbori seculari, care se intinde pe o suprafata de 34 hectare. Cladirea dateaza din secolul al XVIII-lea si dispune de 6 camere duble, amenajate in culori diferite, in stil “shabby chic”. Din respect pentru istoria locului, o parte din peretii de caramida si podele originale au fost pastrate, iar fostele grajduri au fost transformate in restaurant si spatiu pentru evenimente. Mobilierul vechi care a apartinut castelului a fost recuperat din satele apropiate si completat cu piese de mobilier nou.
Aici va puteti bucura de meniuri traditionale din bucataria transilvaneana, preparate cu produse organice: legume, fructe, mirodenii cultivate in gradinile castelului. Laptele si carnea sunt procurate de la fermieri de incredere din satul Zabala.
Pentru petrecerea timpului liber se pot organiza tururi cu biciclete sau masini de teren pentru vizitarea imprejurumilor, cursuri de gatit, “bear watch”, sedinte de calarie, plimbari cu barca.
In anul 2008 The Machin House a figurat in topul celor mai frumoase destinatii de vacante in publicatii international, de la New York Magazine si Exit Magazine pana la Harpe’s Bazaar si pe posturile de televiziune CNN, MTV si Duna TV.
PERIOADA
TARIF
luni - vineri
70 euro/camera dubla/noapte
vineri - luni
80 euro/ camera The Hunter's/noapte
vineri - luni
90 euro/ camerele The Orange, the Garden, The Beam, The Yellow/noapte
vineri - luni
100 euro/camera The Red/ noapte

Servicii incluse

* cazare in camera dubla
* mic dejun

NOTE

Camera double in regim single cu mic dejun: 50 euro/camera/noapte
Pat suplimentar 20 euro (numai pentru copii intre 5-14 ani)
Aboneaza-te la newsletter
Sigla ANAT
Pentru alte hoteluri sau pentru servicii suplimentare (transferuri, excursii optionale), va rugam sa ne contactati si va vom oferi consultanta personalizata!