0724.56.55.07
str Jiului, nr 142, ap 11
ne gasiti si pe facebook
si pe google+

Hotel Disneyland

Star
Star
Star
Star
Hotelul Disneyland, situat la intrarea in Disneyland Park, recunoscut ca cel mai faimos hotel al resortului Este cel mai mare hotel al resort-ului si se afla la doar 3 minute de mers pe jos fata de cele doua parcuri de distractii. Hotelul este decorat in stil victorian si este cuprins de atmosfera anilor 1880.
Hotelul pune la dispozitia tuturor urmatoarele facilitati: doua restaurante (“Inventions”, cu specific international; “California Grill”, cu preparate dintre cele mai rafinate); room service 24 ore din 24; VIP Fastpass (pentru persoanele cazate in camerele Castle Club sau in suite); Fastpass (pentru persoanele cazate in camerele standard), intrare gratuita la Hurricanes Nightclub; piano bar Cafe Fantasia; un centru Spa exclusivist - “Celestia Spa”; piscina interioara, sauna, baie cu aburi si sala de fitness; “Minnie Club” pentru copii; la micul dejun, turistii sunt intampinati de personajele din lumea Disney, iar la restaurantul “Inventions”, cina poate fi servita in compania acestora.
Camerele sunt dotate cu baie, telefon, televizor, aer conditionat, minibar, seif si uscator de par. Pentru cei care prefera luxul si camerele foarte spatioase, exista camere de tip family, suite sau camere Castle Club.
Pentru mai multe detalii cereti o oferta pesonalizata.

Servicii incluse

* cazare in camera dubla
* mic dejun
* intrare la parcul de distractii

Servicii neincluse

* transportul
* asigurarea de calatorie/ storno

NOTE

Pentru oferta hotelului va rugam sa ne transmiteti o solicitare pe adresa de mail
La cerere va putem oferi variante de transport
Aboneaza-te la newsletter
Sigla ANAT
Pentru alte hoteluri sau pentru servicii suplimentare (transferuri, excursii optionale), va rugam sa ne contactati si va vom oferi consultanta personalizata!