0724.56.55.07
str Jiului, nr 142, ap 11
ne gasiti si pe facebook
si pe google+

Hotel Danubius Resort Margitsziget

Star
Star
Star
Star
Situat pe frumoasa insula Margareta, in Budapesta, Danubius Health Spa Resort a fost primul hotel din lume specializat in facilitati spa aflat intr-o zona metropolitana. Centrul sau spa este si astazi unul dintre cele mai renumite din Europa, in special datorita celor 3 izvoare cu apa termala de pe insula.
Hotelul are restaurant cu terasa, 3 baruri, piscine interioare si exterioare, Jacuzzi, baie termala (33 sau 38 grade C), sauna, baie de aburi, cabine pentru aromaterapie, solar, fitness, instructori fitness, aerobic, spinning, stretching, yoga, Tai-Chai, aqua fitness, tratamente relaxare, masaj, masaj aromatic, masaj tailandez, aromaterapie, reflexoterapie, hidromasaj, bai Cleopatra, salina (construita in stanca, sare adusa din Marea Moarta, excelenta pentru relaxare si pentru plamani, + cromoterapie), tratamente Kneipp, balneoterapie, facilitate conferinta, florarie, magazine suveniruri, coafor, cosmetica, inchiriere masini, parcare.
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, telefon, baie cu dus, uscator de par, seif, minibar, halat de baie.
Pentru mai multe detalii cereti o oferta pesonalizata.

Servicii incluse

* 3 nopti cazare in camera dubla standard
* demipensiune
* acces la zona SPA
* parcare

NOTE

Este disponibila conectarea la internet, contra cost
La cerere, va putem oferi variante de transport pentru Budapesta
Aboneaza-te la newsletter
Sigla ANAT
Pentru alte hoteluri sau pentru servicii suplimentare (transferuri, excursii optionale), va rugam sa ne contactati si va vom oferi consultanta personalizata!