0724.56.55.07
str Jiului, nr 142, ap 11
ne gasiti si pe facebook
si pe google+

Ramada Plaza Budapest

Star
Star
Star
Star
Star
Hotelul este situat in Buda, la 3 minute pe jos pana la cea mai apropiata statie de autobus, cea mai apropiata statie de metrou este Arpad Hid (cca. 15 minute).
La dispozitia clientilor: restaurant - - Ambrosia, cu specialitati atat din bucataria traditionala, cat si cea internationala, River Bar, Aphrodite SPA Bistro, parcare proprie -contra cost, garaj cu 56 locuri, spalatorie auto, acces persoane cu dizabilitati, animalele de companie acceptate - contra cost, receptie, lounge, biblioteca, ziare locale si internationale, business centre, internet, room service, facilitati pentru spalatorie, serviciu de desteptare automat, magazin de suveniruri, spalatorie auto.
Camerele sunt dotate cu aer conditionat - individual, TV - satelit, Pay-TV, minibar - contra cost, seif, baie cu cada - si dus, halat de baie, internet, uscator de par, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, fier si masa de calcat, serviciu de desteptare automat, acces pe baza de cartela electronica.
Pentru mai multe detalii cereti o oferta pesonalizata.

Servicii incluse

* 3 nopti cazare in camera dubla standard
* demipensiune
* acces la piscina, sauna, jacuzzi, piscine termale, sala de fitness.
* acces internet

NOTE

Parcare contra cost ~12 euro/zi
La cerere, va putem oferi variante de transport pentru Budapesta
Aboneaza-te la newsletter
Sigla ANAT
Pentru alte hoteluri sau pentru servicii suplimentare (transferuri, excursii optionale), va rugam sa ne contactati si va vom oferi consultanta personalizata!