0724.56.55.07
str Jiului, nr 142, ap 11
ne gasiti si pe facebook
si pe google+

Bilete de avion

Pentru calatoriile dumneavoastra in tara si strainatate, Boutique Travel va pune la dispozitie bilete de avion la cele mai avantajoase tarife. Suntem conectati la cel mai modern sistem international de rezervari si emiteri bilete de avion, astfel incat va putem furniza operativ toate informatiile dorite, confirmarea locurilor, tarifelor, rutelor si orarelor facandu-se in timp real.
Printre facilitatile oferite de agentia noastra sunt incluse si:
- Inscrierea in programele de fidelizare ale companiilor aeriene
- Alocarea locurilor pe curse imediat dupa efectuarea rezervarii, in masura in care acest lucru este posibil
- Solicitarea de servicii speciale (meniu special, calatoria cu animale de companie sau cu echipament de schi s.a.)
- Check in online pentru companiile aeriene care ofera aceasta optiune
Sfaturi utile/ Recomandari:
- Ofertele pentru bilete de avion nu pot fi garantate, astfel incat va recomandam sa efectuati o rezervare care nu implica nici un cost suplimentar. Pentru rezervarea biletului este necesar numele pasagerilor, itinerariul dorit si perioada calatoriei.
- Pentru a beneficia de o oferta cat mai avantajoasa este necesara o rezervare efectuata cu cat mai mult timp inainte de plecare.
- De regula, cele mai bune oferte se obtin in cazul in care calatoria include si noaptea de sambata sau are o durata de minim 3 zile.
- Dupa efectuarea rezervarii veti primit un termen limita pana la care biletul trebuie emis precum si conditiile de modificare/anulare dupa emiterea acestuia.
- Pana la emiterea biletului, se pot efectua modificari sau se poate anula calatoria fara a se percepe penalizari. Dupa emitere, vor fi impuse taxe suplimentare. Biletele cu preturi mici au cele mai restrictive politici de modificare/anulare.
Aboneaza-te la newsletter
Sigla ANAT
Pentru alte hoteluri sau pentru servicii suplimentare (transferuri, excursii optionale), va rugam sa ne contactati si va vom oferi consultanta personalizata!